in

Cara Buat Oden Paling Mudah, Guna Je Pes Readymade Ni.

Siapa penggemar steamboat atau oden wajib cuba perkongsian IQa Darling. Tidak perlu lagi gunakan pes tomyam atau asam pedas, dan yang paling penting sedap dan mudah disediakan.

Jom ikuti perkongsian ini.

“Ok harini i nak share produk ni.Buat sesiapa yang suka masak steamboat or nak buat Oden macam family mart tu tak payah dah susah susah nak beli pes tomyam ke pes asam pedas ke tak perlu dah.Kalau suka cara tu buat jee,saya bagi tips kalau nak yang segera,cepat dan pantass.

“Pes steamboat Sukiyaki dari Kimball ni dah lengkap semuanya..Tersangatlah bagus cepat dan yang paling pentinggg sedapppp gilaa..Tak perlu tumis tumis semua(kalau tumis bertambah tambah sedap lah agaknyaaa).Kalau untuk satu family saya,untuk periok size sederhana,letak air separuh periuk pastu letak sos ni separuh plastik ni saja after that letak la barang2 steamboattt..Siap..Kalau nak pedass sikit tambah lah cili padi ke 2,3 butir..Dah berkali kali buat pakai pes ni..Terbaikkk..Satu rumah  sukaaa sangat..Buat yang sangat sukakan steamboat macam famili saya..Try yaaaa

“Harga dia pulaaa tersangatlah berpatutan…

#Kalau boleh tak perlu tumis apa2 dah,untuk mengekalkan kesedapan sos ni..nanti rasa lain pulaaa��

Ikut je resepi sayaaa yaaa..gerenti sodappp..

Ada sedikit penambahan,saya share sebab saya rasa sedap,famili kata sedap,kawan kawan kata sedap,ikut selera masing masing yaaa..Kalau tak menepati citarasa,saya mintak maaf yaaa…Assalamualaikum.”

Kredit tips dan foto : IQa Darling

What do you think?

Written by sajixtra

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Balut Strawberi Dengan Tisu Supaya Buah Kekal Segar Hingga Dua Minggu.

Masak Adunan Hingga Mendidih Untuk Dapatkan Kuih Akok Paling Enak.